Pozor na přemístění autobusových zastávek v Turnově u nádraží ČD

*  Talli - 4.3.2011

V souvislosti se znovuzahájením realizace stavby "Integrovaný terminál veřejné dopravy Turnov - I.etapa" bylo nutné přijmout opatření k řešení uzavírky přednádražního prostoru pro veškerou dopravu mimo obsluhy přilehlých nemovitostí a provozů. Celý text a mapka zastávat jsou k dispozici na www.turnov.cz.

Celý přednádražní prostor bude od 6.3.2011 uzavřen pro veškerou dopravu včetně autobusové dopravy kromě obsluhy nemovitostí. Náhradní autobusové zastávky budou zřízeny v přiléhajících zálivech komunikace podél Nádražní ulice před prodejnou železářství Praktik a v boční Alešově ulici

Zastávky pro výstup na linkách končících v Turnově, žel.stanice budou umístěny i v Prouskově ulici a na ulici Nádražní před prodejnou Zeleniny.

Náhradní autobusová doprava ČD bude mít zastávku v zálivu komunikace podél Nádražní ulice před občerstvením Na růžku.

Pro příjezd k autobusovým zastávkám v Alešově ulici bude otevřen vjezd z Nádražní ulice do Prouskovy ulice. Prouskova a Alešova ulice budou z důvodu bezpečnosti provozu zjednosměrněny (směrem z Prouskovy do Alešovy) a dojde k dílčímu omezení parkování v této oblasti.

Dbejte prosím, dopravních značení a veškerých dalších operativních opatření, která v průběhu stavby budou následovat.

Závěrem dodáváme, že se jedná o dočasné nevyhnutelné opatření související výhradně s výstavbou nového terminálu veřejné dopravy.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za způsobené komplikace.

V Turnově dne: 22.2.2011

Městský úřad Turnov Odbor správy majetku

--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 29.4.2024 14:35:22 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------