Výzva Policie ČR

*  Talli - 27.4.2006

Policie České republiky Okresní ředitelství Jablonec nad Nisou se obrací na občany s touto výzvou: Dne 22.4.2006 došlo kolem 02.30 hod. na sídlišti Jablonec n.N. - Mšeno u restaurace Cyklura k fyzickému napadení p. Berounského. Tento případ byl medializován mimo jiné i hromadnými sdělovacími prostředky.

Policie České republiky Okresní ředitelství Jablonec nad Nisou se obrací na občany s touto výzvou:
Dne 22.4.2006 došlo kolem 02.30 hod. na sídlišti Jablonec n.N. - Mšeno u restaurace Cyklura k fyzickému napadení p. Berounského. Tento případ byl medializován mimo jiné i hromadnými sdělovacími prostředky. Dle sdělení poškozeného na napadení jeho osoby se fyzicky zúčastnili tři pachatelé - neznámí muži za přítomnosti jedné ženy.
Vzhledem k pozdnímu nahlášení tohoto případu - až po 36 hodinách, se Policie ČR obrací na občany se žádostí o poskytnutí jakékoliv informace, která by mohla pomoci k objasnění celého případu, případně pohybu p. Berounského až do doby jeho napadení.
Všem za případné podání informací předem děkujeme. Informace sdělujte na operační středisko OŔ PČR Jablonec n.N. linka 974474101-102 nebo na linku tísňového volání č. 158.,br> npor. Mgr. Ludmila Knopová tisková mluvčí OŘ PČR

--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 19.4.2024 16:52:17 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------