Prosba o pomoc - totožnost mrtvého muže

L.  Sluka - 25.4.2007

V neděli 22.4.2007 v odpoledních hodinách byla na louce za prodejnou Penny Market v Jablonci n.N.-Mšeně nalezena mrtvola neznámého muže. Přivolaný lékař na místě konstatoval smrt muže, která nastala v ranních hodinách.





Muž u sebe neměl žádné doklady totožnosti. Jediné co prozatím víme je, že se jedná o muže celkově zanedbaného a neupraveného zevnějšku a oblečení.

Jeho věk je odhadován na 30-40 let, výška 188 cm, hmotnost 90 kg.



Muž měl oválný, k bradě zúžený obličej, hnědé vlnité vlasy, modré oči, na bradě viditelnou jizvu v délce 3 cm, byl neholen a měl hnědé a ryšavé vousy. Mrtvola muže

Na sobě měl silonovou bundu tmavě modré barvy v kombinaci s šedou, se zapínáním na zip. Tmavě modré silonové kalhoty po stranách s bílým a zeleným lampasem, na levé nohavici bílý nápis SPORT. Pod těmito kalhotami měl ještě bledě modré kalhoty značky Jeans. Dále měl pletený svetr s ornamenty s převažující žlutou a zelenou barvou, bavlněné tričko modré barvy s krátkým rukávem a šedé tričko s krátkým rukávem. Na nohou měl sportovní obuv.



Prosíme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci k totožnosti neznámého muže, aby zavolali na linku 158 nebo svůj poznatek předali na nejbližší policejní služebnu.



Děkujeme

nprap.Mgr.Ludmila Knopová
tisková mluvčí

--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 25.4.2024 13:27:41 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------